Woorden Geven schrijft jouw rootsverhaal

Bijzonder persoonlijk boekje

Tastbare herinnering

Voor nu en voor later

Jouw rootsverhaal

Als je op zoek gaat naar je biologische familie, is dat de start van een intensief traject. Er komt van alles bij kijken. Je komt in een achtbaan van emoties terecht. Een traject met onzekerheden en onduidelijkheid over de uitkomst. Is er genoeg informatie voorhanden die jou naar je biologische familie zal leiden? Zijn je biologische ouders nog in leven? En als je je biologische familie gaat ontmoeten, hoe zal de ontmoeting dan verlopen? Of wanneer je zoektocht heel lang duurt of uiteindelijk geen resultaat oplevert: welke gevoelens komen er dan bij jou naar boven?

Misschien heb je de behoefte om woorden te geven aan wat je allemaal meemaakt, voelt en beleeft tijdens de zoektocht. Het (laten) opschrijven van je ervaringen helpt mooie herinneringen levend te houden en geeft houvast en steun om intense gebeurtenissen te verwerken. Jouw verhaal op papier, zodat je er later nog eens op kunt terugblikken.

Woorden Geven schrijft jouw rootsverhaal op en legt dit op bijzonder persoonlijke wijze vast: een fraai boekje met jouw verhaal en eventueel enkele foto’s. Prachtige tastbare herinnering voor jezelf en de mensen om je heen. Voor nu en vooral ook voor later.

 

Bekijk hier een voorbeeld

 

Mogelijkheden
Woorden Geven kan een bijzonder boekje maken voor diverse prijsklassen. Afhankelijk van jouw budget zijn er verschillende mogelijkheden.

Voor € 550,- is bijvoorbeeld het volgende mogelijk:

  • Twee gesprekken van 1,5 – 2 uur bij jou thuis of op locatie.
  • Schrijven van het verhaal, 20 – 24 pagina’s A5 (inclusief eventuele foto’s).
  • Ontwerp en vormgeving van het boekje (eventuele foto’s dien je zelf aan te leveren).
  • Ontvangst digitaal concept van het boekje. Per e-mail of telefonisch wijzigingen doorgeven.
  • Verwerking van wijzigingen. Ontvangst definitieve versie van het boekje (digitaal).

 

Bovengenoemde prijs is inclusief BTW en exclusief drukkosten van het boekje.

Als je zelf al een verhaal geschreven hebt, waar je een bijzonder boekje van zou willen laten maken, dan kan Woorden Geven dit ook verzorgen. Voor het redigeren van de tekst en ontwerp en vormgeving van het boekje geldt dan een uurtarief van € 70 (inclusief BTW).

 

Anne Leendertse van Woorden geven

 

Wie geeft woorden?

Woorden Geven is het bedrijf van Anne Leendertse. Zij is opgegroeid in het Zeeuwse Kapelle en nu wonend in het Brabantse Geldrop. Anne is afgestudeerd in Taalwetenschap aan de Universiteit van Tilburg. Taal en schrijven hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Verhalen over het lief en leed van mensen boeien haar. Naar andermans verhaal luisteren ervaart zij als een verrijking. Anne luistert aandachtig, zoekt tijdens het schrijven weloverwogen naar passende woorden en weet met haar verhalen de juiste
snaar te raken.

Naast rootsverhalen maakt Woorden Geven ook bijzondere boekjes over andere bijzondere levensgebeurtenissen.

 

Meer informatie

www.woordengeven.nl

info@woordengeven.nl

06 – 24697774