Vliegen naar jouw roots?

 

Speciaal voor alle geadopteerden uit Indonesië heeft Stichting Mijn Roots een eigen deal kunnen sluiten met een van de beste luchtvaartmaatschappijen vliegend naar Indonesië.

Boek vanaf nu je vliegreis via Stichting Mijn Roots en profiteer van kortingen en privileges welke hieronder staan beschreven.

Ontdek jouw Indonesische roots al aan boord bij Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië! Ontdek nu de voordelen van Garuda Indonesia via Stichting Mijn Roots.

Jij, familie en vrienden kunnen profiteren van speciale tarieven met daarin o.a.:

– Kortingen in alle Business en Economy reisklassen.

– Standaard ruime bagagevrijheid van 30 kg in Economy en 40 kg in   Business Class.

– Flexibele ticketvoorwaarden.

– Voorrang in het geval van wachtlijsten, stoelen met extra beenruimte (op aanvraag) e.d.

– Gratis Wifi voucher op basis van beschikbaarheid.

– Directe en toegewijde account mamangement vanuit Garuda Indonesia.

– Aantrekkelijke groepstarieven vanaf 10 personen.

Ook geniet je uiteraard van de Indonesische service, cultuur en cuisine aan boord van Garuda’s nieuwe Boeing 777-300. Aan boord van dit toestel beschik je bovendien over één van de ruimste Economy Class cabines en Economy Class stoel in de markt.

Daarnaast geniet je van ruime bagagevrijdom vanaf 30 kg, een awardwinnende World Best Cabin Crew 2014 – 2018 èn de enige non-stop vlucht van Amsterdam naar Jakarta, met vele doorvluchtmogelijkheden binnen Indonesie.

Garuda Indonesia biedt je op deze manier een antrekkelijk totaalaanbod waarmee je zorgeloos kunt beginnen aan het ontdekken van je roots!

Hoe kun je profiteren?

Stuur als geadopteerde een mail naar info@mijn-roots.com. Deze mail moet bevatten:

– Naam, telefoonnummer en adresgegevens van de aanvrager.

– Aantal medereizigers.

– Het gewenste soort ticket: Economy Class / Business Class / First Class.

– Datum van vetrek en thuiskomst.

 

Vriendelijke groet,

Ana en Christine

 

NB

Stichting Mijn Roots heeft een samenwerking met de Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia in de vorm van een corporate contract.

Doormiddel van deze samenwerking kunnen leden van Stichting Mijn Roots korting krijgen op vliegtickets van Garuda Indonesia.

Het tarief van vliegtickets is dynamisch, wat wilt zeggen dat de ticketprijs over het algemeen wordt bepaald door de beschikbare stoelen aan boord van de gewenste vlucht(en).

Niet elke stoel op een vlucht heeft namelijk dezelfde ticketprijs.Tegenwoordig worden ticketprijzen vaak vergeleken op de website Skyscanner. Deze website vergelijkt de ticketprijzen van Online Travel Agents (OTA’s).

Deze OTA’s bieden regelmatig eigen kortingen op vliegtickets aan om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Skyscanner uit te komen en proberen zodoende veel vliegtickets te verkopen.

Door het aanbieden van hun eigen kortingen komt het af en toe voor dat de ticketprijzen welke worden aangeboden op een OTA lager zijn dan bij Garuda Indonesia.

Het Garuda Indonesia ticketing personeel op Schiphol zal de leden, bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte, altijd de laagste ticketprijs inclusief de Mijn Roots korting aanbieden.

Garuda Indonesia hoopt de leden van Mijn Roots in de nabije toekomst te mogen begroeten aan boord van een van onze vluchten.