Over Mijn Roots

Wij zijn deze stichting begonnen met maar één doel. Mede-geadopteerden en geïnteresseerden informeren, op weg- en verder helpen met de zoektocht naar biologische familie. Wij hopen op deze manier duidelijkheid te kunnen bieden welke paden er bewandeld kunnen worden. Deze site staat in nauw verband met onze Facebook pagina “Stichting Mijn Roots” en “Mencari Orang Tua Kandung”.

Een zoektocht beginnen vanuit Nederland (of Indonesië) met een goed en betrouwbaar aanspreekpunt in het land van herkomst is essentieel zo niet noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de taalbarrière tussen de verschillende contactpersonen en instanties.

Ana is ons contactpersoon in Indonesië. Zij is inmiddels zeer bedreven in het zoeken naar biologische familie op locatie. Samen met de zoekers onderhoudt ze de contacten met belangrijke instanties in verschillende steden maar ook met de (net zo belangrijke) lokale inwoners. Zij coördineert de zoektochten op locatie en er is daardoor dagelijks contact.

Mocht je interesse hebben in het zoeken naar je biologische familie dan is hier de mogelijkheid om je gegevens achter te laten. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om de mogelijkheden met je te bespreken. Kijk hiervoor bij “Aanvraag zoektocht“!

Ana van Valen, Yanien Veenendaal & Christine Verhaagen